Foods

Luxe-ontbijt met bubbels: 28 euro per persoon
Uitgebreid tapasbord: 10 euro per persoon
Brunch (6-tal glaasjes en lepelhapjes) : 20 euro per persoon
Verfijnde kaasschotel met broodjes en wijn: 28 euro per persoon
Koude vleesschotel met groenten en aardappelen: 18 euro
Koude visschotel met groenten en aardappelen: 20 euro
Koude gemengde (vlees en vis) schotel met groenten en aardappelen: 20 euro
Broodje hesp: 4.5 euro
Broodje kaas: 4.5 euro
Broodje smos: 4.5 euro
Broodje martino: 4.5 euro
Broodje krabsalade: 5 euro
Broodje garnaalsalade: 6 euro
Broodje tonijnsalade: 5 euro
Broodje gerookte zalm: 6 euro
Dessertbord met gebakjes: 8 euro
Dessertbord met chocolademousse en fruit: 8 euro